Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg Fotograf:

Vi kan nu endelig offentliggøre, at vi har leveret et par Skinguards til Pierre-Emile Højbjerg. Man føler, at Højbjerg er en af de mere rutinerede spillere trods han alder. Men man kan rolig sige, at han har rutinen og vinder DNA’et, da han debuterede for Bayern München i blot en alder af 17 år, hvilket gør ham til den yngste debutant for Bayern, da han vippede David Alaba af tronen.

Pierre-Emile Højbjerg er kendt for altid at gå forrest, hvilket kendetegner hans gå på mod og spillestil. Han kæmper og leder altid samtlige 90 minutter, og det har resulteret i, at han er blevet anfører i engelske Southampton. Udover sin tid i Bayern München, hvor han bl.a. Vandt Bundesligaen, Champions League, pokalturneringen, VM for klubhold og UEFA SuperCup, har Højbjerg også spillet i klubber som Schalke og Augsburg, inden han skiftede til Southampton. Han startede med at spille fodbold i BK Skjold, og dernæst kom han til FCK, inden han skiftede til Brøndby.

Jeg er helt vild med mine benskinner og jeg lavede 3 kasse i min første kamp med den på.

Pierre-Emi Højbjerg

Højbjerg har også vundet årets danske U17-talent tilbage i 2011. Pierre-Emile Højbjerg debuterede for Danmark 28. maj 2014 i en venskabskamp mod Sverige og er fast del af landsholdet som kvalificerede sig til VM på hjemmebane i 2020. Vi kan roligt sige, at vi er mere end stolte over at have lavet et par Skinguards til Højbjerg.

Selvom Højbjerg har vundet mange titler og spillet mange professionelle kampe, så kan vi stadig ikke vente med at se mere til ham. Vi er mere end sikre på, at han får endnu mere success i rejsen mod hans drømme og mål med Skinguards som motivation.

Skal du også have dit eget par?

Forrige case
 

Leveringstid: 14 dage pga. leveringsudfordringer