Klub & Erhverv

SkinGuards kan bruges til det hele, hvad enten du er klub, firma eller forhandler.

Det smarte ved Skinguards er, at man kan designe benskinnerne lige som man vil. Det betyder, at jeres hold nu kan stille op med det helt samme look fra top til tå, så I alle får matchende benskinner fra Skinguards. I kan vælge at designe benskinnerne med fx jeres klublogo, navn på spillerne og trøjenumrene fra klubben eller endda med samme farver, så de passer til tøjet.

I bestemmer helt selv, hvordan I vil lave jeres design på benskinnerne, da det er jeres unikke Skinguards benskinner, der passer til jeres behov.  Dette kan naturligvis laves til en fordelagtig pris.

Det kunne også være jeres fanshop ville sælge benskinner i klubbens egne farver og design? Mulighederne er mange og vi tager gerne en uforpligtende snak om hvad der er muligt for netop jer.

Skal vi komme på besøg?

Har i et specielt arrangement eller et stort stævne, hvor i vil give kunder/deltagerne en helt speciel oplevelse? Så kommer vi gerne ud med diverse materiale og fortæller om vores produkt. Der vil også være mulighed at få lavet skinnerne på stedet.

Kontakt os

Lyder det interessant? Kunne I se jeres hold eller firma spille med ens benskinner, som vil få jeres look til at stå helt skarpt på banen? Eller vil i have lavet et design til fanshoppen?

Så kan I altid kontakte os på e-mail: info@skinguards.dk for et uforpligtende tilbud, som I senere kan få realiseret hos Skinguards

Leveringstid: 14 dage pga. leveringsudfordringer