Amalie Thestrup

Amalie Thestrup Fotograf:

Amalie Thestrup er én spiller, som man kan betegne som en vaskeægte målmaskine. Og det er var også en af årsageren til at AS Roma valgte at hente hende i sommers. Vi kan nu offentliggøre, at hun har fået sine egne SkinGuards, hvor hun har fået lavet sit eget personlige og unikke design. 

Amalie Thestrup er kendt for at lave mål, og det var noget, hun især gjorde igennem sin tid i BSF, hvor hun scorede 32 mål i 48 kampe, hvilket er ret imponerende. Det var også en af årsageren til, at Amalie Thestrup var en del af den store transfer sæson hos Roma, hvor de b.a. Også hentede den brasilianske profil Andressa Alves. Udover BSF og Roma har Amlie også spillet for Brøndby, hvor de blev danske mestre to gange, samt været udtaget til Landsholdet. Thestrup blev hentet til Roma som en af de mange forstærkninger, som skulle gøre, at Roma kunne rykke tættere på top 3 og endda vinde mesterskabet.

Vi er glade for at Amalie Thestrup ville have et par Skinguards, og vi kan ikke vente med at se Thestrups rejse i AS Roma, hvor hun helt sikkert kommer til at score mål på samlebånd.

 
Næste case

Leveringstid: 14 dage pga. leveringsudfordringer