Mathias Jørgensen

Mathias Jørgensen Fotograf:

Den blot 19-årige angriber fra New York Red Bull, Mathias Jørgensen, har også fået lavet sine egne unikke og personlige SkinGuards. Mathias fik dog allerede debut som 18-årig i den amerikanske version af Champions league i kampen mod Santos Laguna fra Mexico. Senere hen i samme uge fik Mathias også sin MLS-debut i kampen mod San Jose Earthquakes.

Mathias Jørgensen er én af de spillere, som skiftede til en udenlandsk klub i en tidlig alder, og som man også har store forventninger trods hans unge alder. Det var noget man allerede lagde mærke til hos OB, hvor angriberen debuterede i én alder af blot 17-år på førsteholdet, og fik i alt scoret 3 mål inden skiftet. Kigger man på hans imponerende tid som U19-spillet for OB, så formåede han at score 28 mål i 25 kampe, så man skal for alvor holde øje med Mathias.

Vi er mere end sikre på, at Mathias når rigtigt langt, og vi kan ikke vente med at følge hans rejse. Skal du også have din egen Skinguards, så du kan jagte dine drømme ligesom Mathias, så kan du allerede slå til i dag.

Forrige case
Næste case

Leveringstid: 14 dage pga. leveringsudfordringer